Policia arrestoi tre persona me akuzën e dhunimit të 57-vjeçarit Pelivan Sinanrrapaj mbrëmë në Ballsh.

I plagosuri ndodhet në gjendje të rëndë për jetën, ndërsa tre të arrestuarit që e goditën dhe e lanë të shtrirë për tokë tashmë do të përballen me drejtësinë.

Por cili ishte shkaku i sherrit?

57-vjeçari me tre personat e tjerë, të dehur pasi pinë në një nga lokalet e lagjes “5 Shkurti” u konfliktuan duke përfunduar në përplasje fizike.

Të arrestuarit për ngjarjen janë Fitim Zekaj, Festim Alimertaj dhe Ferdinand Meraj.

57-vjeçari Pelivan Sinanrrapaj ndodhet në Spitalin e Traumës Tiranë në gjendje të rëndë shëndetësore nën kujdesin e mjekëve.

Police arrested three people on charges of raping 57-year-old Pelivan Sinanrrapaj last night in Ballsh.

The wounded man is in serious condition for life, while the three detainees who hit him and left him lying on the ground will now face justice.

But what was the cause of the quarrel?

The 57-year-old with three other people, drunk after drinking in one of the bars of the neighborhood “February 5” clashed ending in physical clashes.

The arrested for the event are Fitim Zekaj, Festim Alimertaj and Ferdinand Meraj.

57-year-old Pelivan Sinanrrapaj is in Tirana Trauma Hospital in serious health condition under the care of doctors.