Një mot i pazakontë është shfaqëur sot në qytetin e Durrësit.

Papritmas nga moti me diell, qyteti është mbuluar nga një mjegull e pashpjegueshme që ka bërë që të krijohen vështirësi në ankorimin e anijeve dhe të mjeteve lundruese në portin e Durrësit.

Durrës “sinks” into darkness. Here is what happened to the weather

Unusual weather has appeared today in the city of Durres.

Suddenly from the sunny weather, the city is covered by an inexplicable fog that has made it difficult to anchor ships and vessels in the port of Durres.