Lëkundje sizmike janë regjistruar në orët e para të mëngjesit të kësaj të mërkure në Elbasan dhe Pogradec.

Sipas IGJEUM tërmeti ka qenë me magnitudë 4.1 ballë i shkallës Rihter.

Thellësia e këtij tërmeti ka qenë 2 km, ndërsa epiqendra rreth 22 km në perëndim të Pogradecit, gjithashtu lëkundje janë ndjerë edhe në Elbasan, rreth 32 km në drejtim jug-lindje.

Seismic tremors were recorded in the early hours of this Wednesday morning in Elbasan and Pogradec.

According to IGJEUM, the quake had a magnitude of 4.1 on the Richter scale.

The depth of this earthquake was 2 km, while the epicenter was about 22 km west of Pogradec, also tremors were felt in Elbasan, about 32 km in a south-easterly direction.