Të tjera detaje tronditëse kanë dalë në dritë nga vrasja e dy motrave Zhaneta Metanit dhe Kristina Bardhit që u ekzekutuan më 31 Dhjetor nga Përparim Ademi, i dashuri i të dyjave.

Para disa vitesh Përparim Ademi u ka shitur apartamentin ku jetonin dy viktimat Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi.

Ky apartament ishte në një pallat në afërsi të banesës së tij pranë ish-parkut të autobuzëve në Tiranë, i cili ishte në pronësi të dy motrave, Ademi e ka shitur disa vite më parë, duke i lënë ato në mes të rrugës.

Më tej gazetarja tregon se dy motrat kanë mbetur pa shtëpi, janë strehuar për një periudhë kohe në shtëpinë e Përparim Ademit, të gjithë bashkë.

Më pas, njëra prej motrave është larguar në drejtim të Greqisë dhe ka mundur të bëj disa fitime parash dhe kanë blerë me kredi apartamentin në zonën e Astirit, të njëjtën banesë që dy motrat, Metani e Bardhi u ekzekutuan në vigjilje të Vitit të Ri.

Other shocking details have come to light from the murder of two sisters Zhaneta Metani and Kristina Bardhi who were executed on December 31 by Përparim Ademi, the boyfriend of both. Today during a TV show were published some wiretaps of telephone conversations between Kristina and Përprim, a few days before the murder. Eavesdropping hears Kristina asking Christina to meet and talk to her, but the latter refuses, telling her that she will not talk to him in any way.

eavesdropping:

Kristina: What do you want, what do you get on the phone, how are you?

Progress: Good morning

Kristina: Gjes Gjess, what is it?

Progress: What will happen, I saw that you were awake and I took you

Kristina: What do you want?

Progress: I want to talk to you for 2 minutes and nothing else

Kristina: Absolutely not even one thing

Progress: Two minutes, not at home

Kristina: Not at all

Progress: I want to talk to you my Vera, but why do not you accept, wherever you want, near the house

Kristina: I do not want hours, at all

Progress: Okay, okay, we want to talk in messenger

Kristina: Open the messenger a bit what you told me