Në nisje të sesionit të ri parlamentar, datë 7 shtator, kryeministri Edi Rama pasditen e sotme ka vendosur që të mbledhë grupin parlamentar të PS-së në qytetin e Elbasanit. Takimi do të zhvillohet në një resort në dalje të qytetit.

Kreu i PS-së, Edi Rama i shoqëruar nga Taulant Balla kanë qenë ndër të parët që kanë arritur.

Por për cfarë është mbledhur grupi i PS-së?

Në fokus do të jenë disa cështje duke filluar nga asambleja që do të zhvillohet në shtator, ‘ndezja e motorëve’ për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 2021, analiza e punës së qeverisë, por edhe ndryshimet në Kodin Zgjedhor për hapjen e listave dhe koalicionet pas ndryshimeve Kushtetuese.

At the beginning of the new parliamentary session, on September 7, Prime Minister Edi Rama this afternoon decided to convene the SP parliamentary group in the city of Elbasan. The meeting will take place at a resort on the outskirts of the city.

The leader of the Socialist Party, Edi Rama accompanied by Taulant Balla were among the first to arrive.

But what is the SP group gathered for?

The focus will be on a number of issues starting with the assembly to be held in September, the ‘start of the engines’ for the next 2021 parliamentary elections, the analysis of the government’s work, but also the changes in the Electoral Code for the opening of lists and coalitions after Constitutional changes.