Ndërron jetë nëna e Edi Ramës. Zemra e nënës së kryeministrit të Shqipërisë pushoi së rrahuri mëngjesin e sotëm. Në rreshtat prekëse, Edi Rama shkruan se ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë.

TIRANE-Shuhet në moshën 82-vjeçare Aneta Rama. Zemra e nënës së kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pushoi së rrahuri mëngjesin e sotëm. Lajmin e trishtë e dha vetë kreu i qeverisë shqiptare përmes një postimi në Facebook. Në rreshtat prekëse, Edi Rama shkruan se ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë.

“Ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë ku u rritëm e u bëmë burra, e ku mbetëm gjithnjë fëmijë. E di, që deri sa të shoh dot diellin e yjet do të jesh me mua, e bukur dhe e fortë si askush. Do të na mungosh shumë, por asgjë më shumë nuk bëje dot për ne sesa e pamundura që bëre plot përkushtim gjithë jetën, prandaj prehu në paqe mam” shkruan Edi Rama.

Edi Rama’s mother dies. The heart of the mother of the Prime Minister of Albania stopped beating this morning. In the touching lines, Edi Rama writes that you were the light and the cornerstone of the house.

TIRANA-Aneta Rama dies at the age of 82. The heart of the mother of the Prime Minister of Albania, Edi Rama, stopped beating this morning. The sad news was given by the head of the Albanian government himself through a post on Facebook. In the touching lines, Edi Rama writes that you were the light and the cornerstone of the house.

“You were the light and the cornerstone of the house where we grew up and became men, and where we always remained children. I know that until I can see the sun and the stars you will be with me, beautiful and strong like no one. you miss me a lot, but you can do nothing more for us than the impossible that you did full of dedication all your life, so rest in peace mom “writes Edi Rama.