Kombëtarja shqiptare mësoi para pak minutash kundërshtarët për eliminatoret e Botërorit “Katar 2022”, teksa ndodhemi në grupin I, me skuadrën e Anglisë, Polonisë, Hungarisë, Andorrës dhe San Marinos. Në lidhje me shortin ka folur edhe trajneri i Kombëtares, Edi Reja i cili deklaroi se shanset për kualifikim në Botëror janë thuajse të pamundura.

Reja u shpreh:

Ky është grupi më i keq që mund të na binte. Ai i Kroacisë ishte më i përshtatshëm, ndërsa ai i Danimarkës do të ishte ideali. Është në grup i vështirë, thuajse i pamundur, por ne nuk dorëzohemi. Do luajmë mundësitë tona.”

The Albanian national team learned a few minutes ago the opponents for the eliminators of the World Cup “Qatar 2022”, while we are in group I, with the team of England, Poland, Hungary, Andorra and San Marino. The coach of the National Team, Edi Reja, also spoke about the draw, stating that the chances for qualification in the World Cup are almost impossible.

Reja said:

This is the worst band that could fall on us. The one from Croatia was more appropriate, while the one from Denmark would be ideal. It is in the difficult group, almost impossible, but we do not give up. We will play our chances. “