Mjafton ta kesh pasion dhe me përkushtimin e duhur do arrish majat më të larta. Ashtu sikur shumë shqiptarë vijijnë ta ngrenë lart emrin e Shqipërisë, duke na bërë krenarë gjithmonë. Një nga ata që e ka arrit tashmë këtë sukses është Eduart Rroca. Një nga lojtarët më në formë shqiptarë që po shkëlqen aktualisht në kampionatet europiane është Rroca. Mesfushori fantazist është pjesë e Instanbulspor në Turqi.

27-vjeçari ka nënshkruar një kontratë me turqit deri në vitin 2025, ndërsa këtë sezon është aktivizuar në 14 ndeshje duke realizuar 5 gola. Ai po kalon një formë të mrekullueshme dhe sipas transfermarkt vlera e kartonit kap shifrën e 750 mijë eurove.

Fat i mrekullueshëm për djaloshin nga Librazhdi që me punë dhe vullnet ia doli. Synimet e tij janë edhe më të mëdha. Nëse sot paguhet mijëra euro në muaj, në fillimet e tij, Rroca kishte vetëm një rrogë modeste. Jo më larg se 7 vite më parë, kur ishte pjesë e Tërbunit, fantazisti kishte firmosur një kontratë prej 600 mijë lekësh të vjetra.

It is enough to have passion and with the right dedication you will reach the highest peaks. Just as many Albanians come to raise the name of Albania, always making us proud. One of those who has already achieved this success is Eduart Rroca. One of the most fit Albanian players who is currently shining in the European championships is Rroca. The fantasy midfielder is part of Instanbulspor in Turkey.

The 27-year-old has signed a contract with the Turks until 2025, while this season he has been active in 14 matches, scoring 5 goals. He is going through a wonderful form and according to transfermarkt the value of the card reaches the figure of 750 thousand euros.

Wonderful luck for the boy from Librazhd who with work and will succeeded. His goals are even greater. If today he is paid thousands of euros a month, in his beginnings, Rroca had only a modest salary. Not more than 7 years ago, when he was part of Tërbun, the fantasist had signed a contract of 600 thousand old lek. Elbasaninews.al