Sot është infektuar me covid një punonjëse e rendit duke e çuar në tetë numrin e efektivëve që janë prekur me koronavirus në Gramsh.

Pas dyshimeve nisur nga simptomat, punonjëses i është bërë tamponi nga ku ka rezultuar pozitive.

Aktualisht punonjësja e infektuar është vetëizoluar.
Po ashtu në karantinë në shtëpi janë edhe punonjësit e tjerë.

Nga një zonë krejt e pastër, Gramshi është kthyer befas në vatër e rrezikshme me koronavirus.

Kujtojme se vetëm pak ditë më parë nga nje familje nderruan jete nusja dhe vjerra.

Today, a law enforcement officer became infected with covid, bringing to eight the number of people affected by the coronavirus in Gramsh.

After the suspicions started due to the symptoms, the employee was given a tampon from where she tested positive.

Currently the infected employee is self-isolated.
Other employees are also in quarantine at home.

From a completely clean area, Gramshi has suddenly turned into a dangerous hotbed of coronavirus.

Recall that just a few days ago from a family the bride and mother-in-law passed away.