Policia ka shkuar në banesën e 45-vjeçarit për të bërë një kontroll, pas denoncimeve të banorëve se qëllonte me armë, por ky i fundit ka kundërshtuar duke qëlluar edhe në drejtim të uniformave blu.

Mësohet se në vendngjarje kanë mbërrituar edhe forcat e RENEA-s. Deri tani nuk raportohet për persona të lënduar.

Josif Kavaja, 45-vjeç, i cili dyshohet se ka probleme të shëndetit mendor. Ai u denoncuar nga qytetarët pasi po qëllonte me armë në ajër dhe pas mbërritjes së policisë, ka qëlluar edhe në drejtim të tyre.

Police went to the apartment of the 45-year-old to make a search, after the residents denounced that he was shooting with a weapon, but the latter objected by shooting in the direction of the blue uniforms.

It is learned that RENEA forces have also arrived at the scene. No injuries have been reported so far.

Josif Kavaja, 45, who is suspected of having mental health problems. He was denounced by the citizens because he was shooting with a gun in the air and after the arrival of the police, he also shot at them.