Komunikata e Drejtorisë së Policisë Elbasan:

Përrenjas

Vijojnë goditjet e njëpasnjëshme ndaj veprimtarisë së kriminale në shëndetin e narkotikëve.

Transportoni 10.5 kg lëndë narkotike kanabis, duke pranuar 48-vjeçar.

Në vijim të goditjeve të njëpasnjëshme ndaj veprimtarisë kriminale në lojë e narkotikëve, nga Seksioni për Hetimin e Narkotikëve, në bashkëpunim me shërbimin e Komisariatit të Policisë Përrenjas, dhe arrestimi në flagrancë shtetas:

A. V., 48 vjeç, banues në fshatin Memelisht, Pogradec.

Gjatë kontrollit të ushtruar në mjetin tip “Opel”, që drejtohet nga shtetasi A. V., shërbimet e Policisë nuk kanë gjetur 10.5 kilogramë lëndë narkotike kanabis, e cila është e përshtatshme për cilësinë e provës materiale së bashku me mjetin dhe një aparat celular.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.

 

Communication of the Elbasan Police Directorate:

perrenjas

Successive crackdowns on criminal activity on narcotics health follow.

Transport 10.5 kg of cannabis narcotics, admitting 48-year-old.

Following the successive strikes against the criminal activity in the game of narcotics, by the Section for Narcotics Investigation, in cooperation with the service of the Perrenjas Police Commissariat, and the arrest in flagrante delicto of a citizen:

A. V., 48 years old, resident in the village of Memelisht, Pogradec.

During the control exercised on the vehicle type “Opel”, driven by the citizen A. V., the Police services did not find 10.5 kilograms of cannabis, which is suitable for the quality of material evidence together with the vehicle and a mobile phone.

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for further action.