Gjykata e Elbasanit vendos masën e sigurisë së arrestit me burg pa afat për Erion Alibej i akuzuar si organizator dhe porositës i vrasjeve të Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt në korrik. Ndërkohë policia ka hedhur dyshime të forta se ky person ka lidhje edhe me vrasjen e Bujar Çelës, vëllait të Talo Çelës.

Alibeaj ka mbërritur në Gjykata nën masa të larta sigurie dhe larg syrit të medias. Dhe seanca është zhvilluar pa praninë e medias.

Pasi ka dëgjuar prokurorin e çështjes trupi Gjykues ka vendosur masën e sigurisë së arrestit me burg pa afat për Erion Alibeajn.
Erion Alibej është vëllai i Endrit Alibejt, të cilit dy vite më parë në Bradashesh së bashku me xhaxhain e tij, Arben Dylgjerin dhe shtetasin turk Erdal Duranay u vranë pas një prite nga njerëz të armatosur dhe të maskuar.

Erion Alibej ishte me masë “Arrest në shtëpi” për një plagosje të ndodhur 3 vite më parë.

The Elbasan court imposes the security measure of indefinite arrest for Erion Alibej, accused of organizing and ordering the murders of Emiliano Ramazan and Regis Runaj in July. Meanwhile, the police have cast strong suspicions that this person is also related to the murder of Bujar Çela, Talo Çela’s brother.

Alibeaj arrived at the Court under high security measures and away from the eyes of the media. And the hearing took place without the presence of the media.

After hearing the prosecutor of the case, the Trial Panel imposed the security measure of indefinite arrest for Erion Alibeaj.
Erion Alibej is the brother of Endrit Alibej, who two years ago in Bradashesh together with his uncle Arben Dyljer and Turkish citizen Erdal Duranay were killed after an ambush by armed and masked men.

Erion Alibej was placed under house arrest for an injury that occurred 3 years ago.