Komunikata e Policisë

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Elbasan, arrestuan në flagrancë shtetasin: K.G., 29 vjeç, banues në Elbasan, pasi në urgjencën e spitalit Elbasan, ka goditur dhe kanosur me fjalë mjekun e gatshëm shtetasin Sh.K., 55 vjeç, banues në Elbasan.

—–

Specialistët për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqeve të Paligjshme në Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan, arrestuan në flagrancë shtetasin:

N.R., 38 vjeç, banues në Cërrik, pasi dyshohet se i ka dhënë shtetasit A.G., ( i cili është proceduar penalisht në gjendje të lirë), një kartmonedhë të prerjes 2.000 lekëshe e dyshuar si e falsifikuar dhe ky shtetas ka shkuar në market për të blerë dhe gjatë kontrolli të ushtruar në banesën e shtetasit N.R., Policia gjeti dhe sekuestroi në cilësinë e provës materiale 4 doza kanabis dhe 1 dozë kokainë.

Matrialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për veprimet e mëtejshme proceduriale.

Police Communication

Specialists for the Investigation of Crime in the Elbasan Police Commissariat, arrested in flagrante delicto the citizen: KG, 29 years old, resident in Elbasan, after in the emergency room of the Elbasan hospital, he hit and threatened with words the ready doctor, the citizen Sh.K., 55 years old, resident in Elbasan.

—–

Specialists for the Investigation of Narcotics and Illegal Trafficking in the Local Police Directorate of Elbasan, arrested in flagrante delicto the citizen:

NR, 38 years old, resident in Cërrik, after it is suspected that he gave to the citizen AG, (who was criminally prosecuted at large), a banknote of 2,000 lek suspected of being counterfeit and this citizen went to the market to purchased and during the control exercised in the apartment of the citizen NR, the Police found and seized as material evidence 4 doses of cannabis and 1 dose of cocaine.

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for further procedural actions.