Ka ndërruar jetë në spital këmbësorja e aksidentuar mbrëmjen e djeshme në aksin rrugor Elbasan-Ish Kombinati Metalurgjik.

Këmbësorja është identifikuar si Qamile Sinani, 70-vjeçe banore në lagjen 28 Nëntori në Elbasan ka ndërruar ditën e hënë në spital pasi nuk ka mundur ti mbijetojë plagëve të marra.

Ndërkohë shoferi i cili aksidentoi këmbësoren është shoqëruar në komisariat dhe është marrë në pyetje.

 

The injured pedestrian died in hospital last night on the road axis Elbasan-Ish Kombinati Metalurgjik.

The pedestrian was identified as Qamile Sinani, a 70-year-old resident of the 28 Nëntori neighborhood in Elbasan, who was taken to hospital on Monday because she could not survive the injuries received.

Meanwhile, the driver who injured the pedestrian was escorted to the police station and interrogated.