Komunikata e Policisë Elbasan:

Vijojnë kontrollet e pandërprera në të gjithë qarkun Elbasan, në zbatim të planit të masave për evidentimin dhe ndëshkimin ligjor të veprimtarisë së kundërligjshme të lojërave të fatit.

Evidentohet një subjekt që ishte përshtatur për zhvillimin e lojërave të fatit.

Procedohet penalisht në gjendje të lirë pronari i subjektit.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Elbasan proceduan në gjendje të lirë, për veprat penale “Fshehja e të ardhurave”, “Organizimi i lotarive të palejuara” dhe “Vënia në dispozicion e lokaleve për lojëra të palejuara”, shtetasin K. M., 56 vjeç, banues në Elbasan.

Ky shtetas u procedua penalisht, pasi në ambientet e lokalit të tij ushtronte aktivitetin e kundërligjshëm të lojërave të fatit.

Gjatë kontrollit të ushtruar në ambientet e lokalit u gjet dhe u sekuestrua në cilësinë e provës materiale një aparat celular me faqe sportive të hapura, ku ishin të vendosura biletat me ndeshje.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprimet e mëtejshme procedurale.

Elbasan Police Communication:

Uninterrupted controls continue throughout the region of Elbasan, in implementation of the plan of measures for the identification and legal punishment of illegal gambling activity.

A subject that was adapted for the development of gambling is identified.

The owner of the subject is prosecuted at large.

Specialists for the Investigation of Crime in the Elbasan Police Commissariat proceeded at large, for the criminal offenses “Concealment of income”, “Organization of illegal lotteries” and “Making available premises for illegal games”, citizen KM, 56 years old, resident in Elbasan.

This citizen was prosecuted, as he was exercising illegal gambling activity in his premises.

During the control exercised in the premises of the bar, a mobile phone with open sports pages was found and seized as material evidence, where the match tickets were placed.

The investigative materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance in Elbasan, for further procedural actions.