Komunikata e Policisë Elbasan:

Nën efektin e pijeve alkoolike, prishën qetësinë publike si dhe dëmtuan ambientin e lokalit , vihen në pranga dy shtetas dhe shpallen në kërkim policor dy shtetas të tjerë.

Shërbimet e Policisë Elbasan, pas marrjes së njoftimit për një konflikt mes klientëve dhe personelit të shërbimit të lokalit, menjëherë kanë shkuar në vendngjarje për parandalimin e përshkallëzimit të mëtejshëm të konfliktit.

Nga tërësia e veprimeve hetimore rezultoi se shtetasit Xh.T., A.M., dhe L.Q., nën efektin e pjeve alkoolike, për motive të dobëta janë konfliktuar me personelin e shërbimit të këtij lokali si dhe kanë dëmtuar tavolinat dhe banakun e lokalit, ku për pasojë është dëmtuar lehtë gjatë thyerjes së sendeve dhe orendive njëri prej klientëve që nisi konfliktin , shtetasi A.M.

Gjatë kontrollit fizik të ushtruar nga shërbimet e Policisë shtetasit A.M. ju gjet një dozë lëndë narkotike dhe në banesën e shtetasit J.Ç. të cilën e kishte me qira janë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale dhe 16 doza lëndë narkotike si edhe një shkop druri me disa vida druri metalike i përshatur si armë e ftohët.

Në përfundim të veprimeve hetimore nga specialistët për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqeve të Paligjshme në DVP Elbasan, arrestuan në flagrancë shtetasit:

•Xh.T., 24 vjeç, banues në Elbasan, për veprat penale ” Shkatërim i pronës private”, dhe “Prishja e qetësisë publike “.
•A.M., 24 vjeç, banues në Elbasan, për veprat penale, “Prodhimi dhe shitja e lëndëve narkotike”, “Shkatërrim i pronës private” dhe “Prishja e qetësisë publike”.

U shpallën në kërkim policor dhe po punohet për kapjen e shtetasve: J.Ç., 24 vjeç, banues në fshatin Xhyrë, Librazhd, dhe L.Q., 43 vjeç, banues në Elbasan, të cilët në momentin që kanë parë shërbimet e Policisë kanë mundur të largohen.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme procedurale.

 

Elbasan Police Communication:

Under the effect of alcoholic beverages, they disturbed the public peace and damaged the environment of the bar, two citizens were handcuffed and two other citizens were declared wanted by the police.

Elbasan Police Services, after receiving notification of a conflict between customers and local service personnel, immediately went to the scene to prevent further escalation of the conflict.

From the entirety of the investigative actions it resulted that the citizens Xh.T., AM, and LQ, under the effect of alcoholic beverages, for weak motives had a conflict with the service personnel of this restaurant and damaged the tables and the counter of the restaurant, where as a consequence was slightly damaged during the breaking of items and furniture one of the clients who started the conflict, citizen AM

During the physical control exercised by the Police services, the citizens A.M. you found a dose of narcotics and in the apartment of the citizen J.Ç. which he had rented were found and seized as material evidence and 16 doses of narcotics as well as a wooden stick with some metal wood screws adapted as a cold weapon.

At the end of the investigative actions by the specialists for the Investigation of Narcotics and Illegal Trafficking in DVP Elbasan, the following citizens were arrested in flagrante delicto:

• Xh.T., 24 years old, resident in Elbasan, for the criminal offenses “Destruction of private property”, and “Breaking public peace”.
• A.M., 24 years old, resident in Elbasan, for the criminal offenses, “Production and sale of narcotics”, “Destruction of private property” and “Breaking public peace”.

They were declared wanted by the police and work is underway to apprehend the citizens: J.Ç., 24 years old, resident in the village of Xhyrë, Librazhd, and LQ, 43 years old, resident in Elbasan, who at the moment they saw the Police services were able to to leave.

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for further procedural actions.