Në fshatin Shirgjan, Elbasan, në datën 31.10.2020, gjatë natës, është vjedhur me thyerje banesa e shtetasit A. Ll., 34 vjeç, ku autorët ende të paidentifikuar kanë vjedhur një sasi të konsiderueshme në paund. Në momentin që ka ndodhur vjedhja nuk ka pasur asnjë person në banesë.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan dhe vijon puna për identifikimin dhe kapjen e autorit/ëve.

Një banesë në Kuqan të Elbasanit ka rënë pre e një grabitjeje gjatë mbrëmjes së djeshme.

Bëhet me dije se është grabitur banesa e ish-kreut të Tatimeve në Elbasan, Hyqmet Lleshi.

Mësohet se në banesën e Lleshit, autorët kanë marrë rreth 15 milionë lekë.

Edhe pse familja Lleshi kishte vendosur sistem alarmi në banesë, autorët kanë arritur të kryejnë grabitjen pasi sistemi i alarmit nuk është aktivizuar.
“Punën” e grabitësve është lehtësuar dhe nga fakti se vila e ish-kreut të tatimeve ndodhej në anë të rrugës.

Elbasan Police notification for the theft of the apartment of the former Director of Taxes

An apartment in Kuqan of Elbasan fell prey to a robbery last night.

It is reported that the apartment of the former head of Taxation in Elbasan, Hyqmet Lleshi, was robbed.

It is learned that in Lleshi’s apartment, the perpetrators received about 15 million ALL.

Although the Lleshi family had installed an alarm system in the apartment, the perpetrators managed to commit the robbery as the alarm system was not activated.

The “work” of the robbers was facilitated by the fact that the villa of the former head of taxes was located on the side of the road.

An apartment in Kuqan of Elbasan fell prey to a robbery last night.

It is reported that the apartment of the former head of Taxation in Elbasan, Hyqmet Lleshi, was robbed.

It is learned that in Lleshi’s apartment, the perpetrators received about 15 million ALL.

Although the Lleshi family had installed an alarm system in the apartment, the perpetrators managed to commit the robbery as the alarm system was not activated.

The “work” of the robbers was facilitated by the fact that the villa of the former head of taxes was located on the side of the road.