Prokuroria ka pushuar hetimet për Albert dhe Seit Manahasën të arrestuar pak muaj më parë për vrasjen e Emiljano Ramazanit në Elbasan. Babë e bir janë lënë të lirë, pasi nuk rezultojnë të jenë të përfshirë në këtë ngjarje.

Seit dhe Albert Manahasa u arrestuan në 27 korrik, pasi poshtë një sebratori makinash në servisin ne pronësi të tyre u gjet një armë tip TT.

Bëhet me dije se pas disa muaj hetimesh policia dhe prokuroria e Elbasanit, zbuloi se armën e ka hedhur një person i paidentifikuar. Nga pamjet një i ri zbret nga mjeti dhe vendos ne sebrator armën.

Ky i fundit dyshohet të jetë autori i vrasjes së Ramazanit në aksin Elbasan-Peqin. I dyshuar për vrasjen është Klevis Kapllanaj, i cili u ekzekutua një muaj më pas pranë banesës së tij me kallashnikov, në fshatin Sinaballaj të Rrogozhinës. Sipas hetimeve Emiljano Ramazani u vra nga Nuredin Dumani së bashku me Klevis Kapllanajn.

Për shkak të prishjes së pazareve mes tyre pas vrasjes së Ramazanit, dyshohet se Dumani ekzekutoi edhe mikun e tij Kapllanajn më 15 shtator.

The prosecution has stopped the investigation for Albert and Seit Manahasa arrested a few months ago for the murder of Emiliano Ramazan in Elbasan. Father and son have been released, as they do not turn out to be involved in this event.

Seit and Albert Manahasa were arrested on July 27 after a TT-type weapon was found under a car dealership at their service station.

It is reported that after several months of investigation, the police and the prosecution of Elbasan, discovered that the weapon was thrown by an unidentified person. From the pictures a young man gets out of the vehicle and puts the weapon in the sebrator.

The latter is suspected to be the perpetrator of the Ramadan murder on the Elbasan-Peqin axis. The suspect in the murder is Klevis Kapllanaj, who was executed a month later near his apartment with a Kalashnikov, in the village of Sinaballaj in Rrogozhina. According to the investigation, Emiliano Ramazani was killed by Nuredin Dumani together with Klevis Kapllanaj.

Due to the breakdown of the bargains between them after the murder of Ramadan, it is suspected that Dumani also executed his friend Kapllanaj on September 15th.