Një automjet është djegur në orët e para të mëngjesit në Elbasan. Automjeti, tip “Audi” njoftohet se është në pronësi të Xh.Ç., dhe kur është përfshirë nga flakët ishte i parkuar pranë banesës së tij.

Incidenti ka ndodhur në lagjen “Haxhias”, ndërsa makina është djegur pjesërisht.

Grupi hetimor vijon punën për zbardhjen dhe sqarimin e rrethanave të rënies së zjarrit.

A vehicle was set on fire in the early hours of the morning in Elbasan. The vehicle, type “Audi” is reported to be owned by Xh.Ç., and when it was engulfed in flames it was parked near his apartment.

The incident took place in the “Haxhias” neighborhood, while the car was partially burned.

The investigative group continues to work to clarify and clarify the circumstances of the fire.