Një magazinë e cila si shërbente si magazinë ushqimore për bagëtitë në fshatin Muriqan të Elbasanit është shkrumbuar nga flakët e për pasojë është dëmtuar pronari i saj.

Ai ka tentuar të shpëtojë bagëtitë duke marrë plagë në duar.

“Në fshatin Muriqan, Elbasan, ka rënë zjarr në një magazinë që kishte bazë ushqimore për bagëti , në pronësi të shtetasit G.S.,.

Si pasojë e zjarrit është djegur plotësishtë magazina si dhe në përpjeke e sipër për të shpëtuar bagëtit është lënduar lehtë në duartë pronari.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e shkakut të zjarrit“, njofton policia.

A warehouse which served as a food warehouse for livestock in the village of Muriqan in Elbasan was burned by the flames and as a result its owner was injured.

He tried to save the cattle by injuring his hands.

“In the village of Muriqan, Elbasan, a fire broke out in a warehouse that had a food base for livestock, owned by the citizen G.S.,.

As a result of the fire, the warehouse was completely burnt down and while trying to save the cattle, the owner was slightly injured in the hands.

“The investigation team is at the scene and is working to clarify the cause of the fire,” police said.