Policia e Elbasanit ka arrestuar drejtuesin e një autobusi të identifikuar si Dritan Pasha, i cili ka kryer manovra të rrezikshme në rrugë, me pasojë vdekjen e një pasagjereje.

Gjatë ditës së djeshme u raportua fillimisht se pasagjerja ishte hedhur vetë nga dritarja e autobuzit pas një defekti, por sipas policisë kjo pistë nuk qendron, dhe shkak për vdekjen janë bërë manovrat e rrezikshme të shoferit.

Në mjet në momentin kur ka ndodhur ngjarja, dyshohet se kanë qenë rreth 15 pasagjerë, ndërkohë që vijojnë hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Fillimit 47-vjeçarja u dërgua për mjekim në spitalin e Elbasanit, por më pas ndërroi jetë si pasojë e plagëve të marra.

“D. P., 49 vjeç, banues në Elbasan, pasi në fshatin Tregan, Elbasan, duke drejtuar mjetin autobus ka kryer manovra të rrezikshme dhe për pasojë është rrëzuar nga autobusi pasagjerja shtetasja M. K., 47 vjeçe, banuese në fshatin Jagodinë, Elbasan, e cila për shkak të plagëve të marra ndërroi jetë në spital”, njofton zyrtarisht Policia e Elbasanit.

Komunikata e Policisë:

• D. P., 49 vjeç, banues në Elbasan, pasi në fshatin Tregan, Elbasan, duke drejtuar mjetin autobus ka kryer manovra të rrezikshme dhe për pasojë është rrëzuar nga autobusi pasagjerja shtetasja M. K., 47 vjeçe, banuese në fshatin Jagodinë, Elbasan, e cila për shkak të plagëve të marra ndërroi jetë në spital.

Elbasan police have arrested the driver of a bus identified as Dritan Pasha, who carried out dangerous maneuvers on the road, resulting in the death of a passenger.

During yesterday it was initially reported that the passenger had thrown himself out of the bus window after a defect, but according to the police this runway does not stand, and the cause of death were the dangerous maneuvers of the driver.

In the vehicle at the time of the incident, it is suspected that there were about 15 passengers, while investigations are underway to fully clarify the event.

Initially, the 47-year-old was taken to Elbasan hospital for treatment, but then died as a result of her injuries.

“D. P., 49 years old, resident in Elbasan, because in the village of Tregan, Elbasan, while driving the bus, he performed dangerous maneuvers and as a result, the passenger MK, 47 years old, resident of the village of Jagodina, Elbasan, fell from the bus. due to the received wounds, he died in the hospital “, officially announces the Elbasan Police.

Police Communication:

• DP, 49 years old, resident in Elbasan, because in the village of Tregan, Elbasan, while driving the bus, he performed dangerous maneuvers and as a result, the passenger MK, 47 years old, resident of the village of Jagodinë, Elbasan, fell from the bus. due to the wounds received he died in hospital.