Në të gjithë qarkun e Elbasanit, 22 fshatra kanë mbetur pa energji elektrike si pasojë e erës së fortë dhe shirave të rrëmbyeshëm.

Për pasojë rreth 90 mijë banorë janë pa energji elektrike.

Ndërkohë OSHEE në këtë qark po punon për rregullimin e defekteve dhe rikthimin e energjisë elektrike në të gjithë fshatrat e prekur.

Elbasan/The wind shakes the pillars, 22 villages are left without electricity

Across the Elbasan region, 22 villages were left without electricity due to strong winds and heavy rains.
As a result, about 90,000 people are without electricity.
Meanwhile OSHEE in this district is working to fix defects and restore electricity to all affected villages.