Raste të reja janë zbuluár me Covid-19 në qytetin e Elbasanit, ku kanë rezultuár poztiv dy efektivë të forcave ‘Shqiponja’, si edhe shoferi i drejtorit të Policisë.

Për të parandaluar përhapjen e virusit DVP Elbasan ka vendosur që efektivet e tjerë të skuadrës Shqiponja te patrullojnë me motorrë dhe jo me fugon.

Ditën e djeshme në drejtorinë e policisë së Elbasanit janë konfirmuar edhe dy efektivë të tjerë të infektuar me koronavirus.

Të gjithë të infektuarit janë karantinuar në banesat e tyre dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore.

New cases were discovered with Covid-19 in the city of Elbasan, where two members of the ‘Eagle’ forces, as well as the driver of the Director of Police, tested positive.

In order to prevent the spread of the DVP virus, Elbasan has decided that the other members of the Eagle team should patrol with motorcycles and not with vans.

Yesterday in the police directorate of Elbasan were confirmed two other officers infected with coronavirus.

All infected are quarantined in their homes and are in good health.