Sekretari i Përgjithshëm në Partinë Demokratike Gazmend Bardhi në zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të udhëheq listën e PD-së në qarkun e Elbasanit.

Kujtojmë se pak më parë u konfirmua dhe lajmi që ka qarkulluar prej kohësh se Edi Paloka do të jetë drejtuesi politik i PD-së në qarkun e Durrësit. Një qark që në zgjedhjet e fundit ka treguar se është edhe një nga më deçizivët, sa i takon ngushtësisë së rezultatit mes palëve.

Burime nga PD bënë me dije se Basha ia ka besuar këtë qark Palokës, i cili mban njëherësh dhe postin e nënkryetarit në Partinë Demokratike. Ndërkohë që Rama ka vënë si drejtues politik për qarkun e Durrësit Olsian Çelën e OSHEE-së.

Ndërkohë që Rama ka nisur pothuajse fushatën, me dorëzimin e çelësave të banesave për shumë qytetarë që janë prekur nga tërmeti, Basha dhe ekipi i tij duken paksa më të vonuar sa i takon përgatitjeve për fushatën e zgjedhjeve të Prillit.

Derimë tani PD ka zgjedhur drejtuesit politik për tre qarqe përfshirë edhe Durrësit. Në Fier u përzgjodh Enkelejd Alibeaj, ndërkohë që në Shkodër demokratët do ti prijë Helidon Bushati. Mbetet për tu parë zgjedhjet e demokratëve dhe për 9 qarqe të tjera në vend.

The General Secretary of the Democratic Party Gazmend Bardhi in the next parliamentary elections will lead the list of the Democratic Party in the district of Elbasan.

We recall that a little while ago it was confirmed the news that has been circulating for a long time that Edi Paloka will be the political leader of the Democratic Party in the region of Durrës. A district that in the last elections has shown that it is also one of the most decisive, in terms of the narrowness of the result between the parties.

Sources from the Democratic Party said that Basha has entrusted this district to Paloka, who also holds the post of deputy chairman of the Democratic Party. Meanwhile, Rama has appointed Olsian Çela of OSHEE as political leader for the Durrës region.

While Rama has almost started the campaign, handing over the keys to the apartments to many citizens affected by the earthquake, Basha and his team seem a little late in terms of preparations for the April election campaign.

Until now, the DP has elected political leaders for three regions, including Durrës. In Fier, Enkelejd Alibeaj was elected, while in Shkodra, the Democrats will be led by Helidon Bushati. It remains to be seen the elections of the Democrats and 9 other constituencies in the country.