Këngëtarja e njohur Enca po feston 25-vjetorin e lindjes.

Organizimi për këtë ditë të veçantë duket se ka qenë tepër dinamik.

Ajo ka ndarë foto nga festa e mbushur plot tullumbace dhe drita shumëngjyrëshe.

Por një foto ka tërhequr vëmenjen e të gjithë fansave të saj, ku këngëtarja shfaqet në krahët e një djali muskuloz.

Ndërkohë që ai e ngre në ajër, këngëtares për pak sa nuk i janë zbuluar pjesët intime.

Famous singer Enca is celebrating her 25th birthday.

The organization for this special day seems to have been incredibly dynamic.

She has shared photos from the party full of balloons and colorful lights.

But a photo has caught the attention of all her fans, where the singer appears in the arms of a muscular boy.

While he raises it in the air, the intimate parts of the singer have almost not been revealed.