Pothuaj çdo ditë mediat britanike raportojnë raste të arrestimeve të shqiptarëve që kanë kthyer shtëpitë në ferma kanabisi. Një tjetër shqiptar është arrestuar në Darwen. Në shtëpinë fermë u gjetën 300 bimë të kultivuara.

Një zyrtar britanik tha se rasti u zbulua pas denoncimit të qytetarëve. “Pas mbërritjes, një numër personash vrapuan nga shtëpia duke u larguar.

Njëri u arrestua pasi u hodh nga një dritare e katit të parë, por pas një ndjekje të shkurtër policore u prangos. Ne do të dëshironim të falënderonim komunitetin për ndihmën e tyre të vazhdueshme.

Ky është krim i organizuar, që të çon në kriminalitet, dhunë dhe dëmtim të shëndetit. Ne do të vazhdojmë të marrim masa dhe t’i sjellim ata që janë të përfshirë para drejtësisë” tha ai.

Almost every day, the British media report cases of arrests of Albanians who have turned their homes into cannabis farms. Another Albanian has been arrested in Darwen. 300 cultivated plants were found in the farm house.

A British official said the case was discovered after citizens denounced it. “Upon arrival, a number of people ran away from home.

One was arrested after jumping from a ground floor window, but after a brief police pursuit was handcuffed. We would like to thank the community for their continued assistance.

This is organized crime, leading to crime, violence and damage to health. “We will continue to take action and bring those involved to justice,” he said