Boksieri shqiptar, Florian Marku nuk di të ndalet së fituari. Djaloshi shqiptar vijon edhe njëherë tjetër të mbajë lart flamurin kuqezi.

Mbrëmjen e sotme ai ka marrë një tjetër fitore madhështore në ring. Marku ka mundur kundërshtarin anglez Muma Muemba, duke vijuar kështu serinë e rezultateve pozitive, pas një pauze afro 2 vjeçare. Lushnjarit i janë dashur vetëm 1 mintutë e 50 sekonda për të arritur këtë sukses.

Marku e nisi menjëherë me vrull ndeshjen dhe vuri përpara kundërshtarin e tij me goditje të forta dhe të befasishme.
Ai e hodhi dy herë në tapet, por kundërshtari i tij e vazhdoi dyluftimin.

Shqiptari nuk u ndal dhe e rrëzoi për herë të tretë me një goditje të fortë në fytyrë. Gjyqtari ndaloi menjëherë ndeshjen, pasi kundërshtari i tij nuk po reagonte. Video e ndeshjes:

Albanian boxer, Florian Marku does not know how to stop winning. The Albanian boy continues to hold the red and black flag once again.

Tonight he has got another great victory in the ring. Mark has defeated English opponent Muma Muemba, thus continuing the series of positive results, after a break of almost 2 years. It took Lushnjar only 1 minute and 50 seconds to achieve this success.

Mark immediately started the match with momentum and put forward his opponent with strong and surprising blows.
He threw it twice on the carpet, but his opponent continued the duel.

The Albanian did not stop and knocked him down for the third time with a strong blow to the face. The referee immediately stopped the match, as his opponent was not reacting. Match video: