Dy paketime të ndryshme me drogë me gati një mijë kilogramë kokainë, e cila do të shitej për rreth 80 milionë paund ka dalë në bregdetin e Sussex të Anglisë.

Mediat e huaja bëjnë me dije se autoritetet abritanike kanë bërë me dije se droga ishte e mbështjellë në qese që nuk u hyn uji dhe pakot ishin të kapura në jelekë jetë shpëtues për të qëndruar mbi ujë. Besohet se droga e gjetur e ka prejardhjen nga Amerika Jugore.

Ndërkohë pakot e drogës janë gjetur nga kalimtarët e rastit në plazh në Hastings dhe Neëhaven dhe më pas e njoftuan policinë lokale, e cila e mori drogën dhe e dërgoi në një vend të sigurt.

“Kjo është sasi e konsiderueshme e drogës e llojit të parë, për të cilën mendojmë se ka prejardhje nga Amerika Jugore, por po shikojmë se si arriti droga deri këtu dhe se cili ka mundur të jetë destinacioni përfundimtar”, ka thënë zyrtari i policisë Martin Grace.

Ndërkohë mësohet se në pako ishte rreth 960 kilogramë drogë, e cila nëse do të shitej me pakicë do të arrinte vlerën në 80 milionë paund.

Two different packages of drugs with almost a thousand kilograms of cocaine, which would be sold for about 80 million pounds have come out on the coast of Sussex, England.

Foreign media suggest that the British authorities have suggested that the drugs were wrapped in waterproof bags and the packages were caught in life-saving vests to stay afloat. The drugs found are believed to have originated in South America.

Meanwhile the drug packages were found by passers-by on the beach in Hastings and Newhaven and then notified local police, who took the drugs and sent them to a safe place.

“This is a significant amount of the first type of drug, which we think originates from South America, but we are looking at how the drug got here and what could have been the final destination,” said police officer Martin. Grace.

Meanwhile it is learned that in the package was about 960 kilograms of drugs, which if sold at retail would reach the value of 80 million pounds.

Top-news1.com, Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden