Gazetari Enkel Demi ka zbuluar sot një sekret, që i ka ndodhur me producentit Ardit Gjebrea në një darkë familjare.

Teksa të ftuar në ‘ABC e Mëngjesit’ kanë qenë çifti i njohur Marsela Çibukaj dhe Vitmar Basha, ai ka thënë se këngën pjesëmarrëse në Këngën Magjike ‘Thërrime dashurie’ ia kishte treguar Arditi në variantin anglisht.

Sipas gazetarit, këtu kishte nisur një debat mes tyre, pasi Keli sugjeronte që kënga mos të ndryshohej për festivalin.

“Kam qenë për darkë me Ardit Gjebrean, darkë familjare. Në mes të darkës, Arditi më vuri demon e këngës dhe më tha: ‘Dëgjojë çik këtë’. Ishte Marsela me ‘Thërrime dashurie’ dhe e kuptova që ishte Adi Hila. Aty i thash që kjo këngë duhet të vijë patjetër në Këngën Magjike, pasi Marsela kishte ende dyshime nëse do të merrte pjesë ende. Po ka nisur një debat mes meje dhe Arditit, pasi unë isha për variantin anglisht”, u shpreh gazetari.

Journalist Enkel Demi has revealed today a secret that happened to the producer Ardit Gjebrea at a family dinner.

While the famous couple Marsela Çibukaj and Vitmar Basha were invited to ‘ABC e Mëpejtit’, he said that the song participating in the Magic Song ‘Love crumbs’ was shown to Arditi in the English version.

According to the journalist, a debate had started here between them, as Kelly suggested that the song not be changed for the festival.

“I was for dinner with Ardit Gjebrean, family dinner. In the middle of dinner, Arditi put a demon of the song on me and said: ‘Listen to this’. It was Marseille with ‘Love Crumbs’ and I realized it was Adi Hila. There I told him that this song should definitely come in the Magic Song, as Marsela still had doubts if he would still participate. “A debate has started between me and Arditi, as I was for the English version”, said the journalist.