Hynë në banesën e italianit, por u pikasën/ Shqiptari shkakton aksident duke u arrastisur, arrestohet

Një shqiptar përfundoi në prangat e policisë italiane, pasi hyri në një shtëpi bashkë me disa persona, vodhën para dhe sende me vlerë, pastaj në tentativë për t’u larguar shkaktuan një aksident.

Sipas policisë, bashkëpunëtorët janë shpallur në kërkim në fund të një nate tmerri.

Bastisja nga grupi filloi dje në mbrëmje në Modena kur tre individë, të armatosur dhe me maska, hynë në një shtëpi, duke vjedhur një orë, një portofol dhe 200 euro. Djali i pronarit, i cili jeton përballë, i zgjuar nga zhurma, i pa dhe lajmëroi policinë, raportojnë mediat italiane.

Shqiptari në tentativë për të humbur gjurmët dhe për t’i shpëtuar ndjekjes së policisë kaloi semaforin me të kuqe duke shkaktuar aksident dhe plagosur një grua dhe një burrë.

Pavarësisht tentativave të shqiptarit për t’u arratisur, në fund përfundoi në pranga, ndërsa në kërkim janë shokët e tij që morën pjesë në vjedhje.

 

Entered the Italian’s apartment, but were spotted / The Albanian causes an accident by running away, arrested

An Albanian ended up in the hands of the Italian police, after entering a house with several people, stealing money and valuables, then in an attempt to leave caused an accident.

According to police, the accomplices were declared wanted at the end of a night of terror.

The raid by the group started last night in Modena when three individuals, armed and wearing masks, entered a house, stealing a watch, a wallet and 200 euros. The owner’s son, who lives across the street, awake from the noise, saw them and called the police, Italian media report.

The Albanian, in an attempt to lose track and escape the police pursuit, crossed the red light, causing an accident and injuring a woman and a man.

Despite the attempts of the Albanian to escape, he ended up in handcuffs, while his friends who participated in the theft are wanted.