Edhe pse kanë kaluar shumë orë, Arjan Sala, roja i sigurisë i cili dyshohet të ketë humbur jetën në magazinën që u përfshi nga zjarri pasditen e djeshme tek mbikalimi i Kamzës, ende nuk është gjetur.

Mësohet se roja rreth 30-vjeç u fut në magazinë për të shpëtuar punonjësit nga zjarri që kishte rënë, por dyshohet se ka mbetur vetë brenda. Familjarët kanë tentuar të lidhen disa herë me të nëpërmjet celularit, por pa sukses.

Lexo edhe: 7 orë brenda magazinës në flakë, mister fati i punonjësit, xhaxhai: Çfarë t’i them djalit nesër? Shteti fle

Xhaxhai i 30-vjeçarit mbrëmë tha se shpresat i kanë vetëm te Zoti, pasi shteti nuk e ka bërë detyrën. I riu është prind i një djali 2 vjeç dhe kishte disa vite që punonte në sektorin e sigurisë në këtë magazinë, ndërsa tashmë ishte përgjegjës.

Xhaxhai tha se nipi është futur për të shpëtuar punonjësit e tjerë, të cilët i nxori, por në fund vetë mbeti brenda.

Although many hours have passed, Arjan Sala, the security guard who is suspected of having lost his life in the warehouse that was engulfed by fire yesterday afternoon at the Kamza overpass, has not yet been found.

It is learned that the guard, about 30 years old, entered the warehouse to save the employees from the fire that had fallen, but it is suspected that he remained inside. Family members have tried to contact him several times via mobile phone, but without success.

The 30-year-old’s uncle said last night that they have hopes only in God, as the state has not done its duty. The young man is the parent of a 2-year-old son and had several years working in the security sector at this warehouse, while he was already in charge.

The uncle said that the nephew came in to rescue the other employees, whom he fired, but in the end he himself remained inside.