Pas akuzave për inspirim nga Kryetari Lulzim Basha ndaj personave që kanë qëlluar sot qendrën shëndetësore në lagjen “Skëndërbej”, ka reaguar dega e Partisë Demokratike me anë të kryetarit të saj Eugen Isaj.
Ja çfarë shkruan Isaj në profilin e tij në Facebook:

Të nderuar qytetarë,

Tao i Rilindjes u përpoq sot që të përbaltë popullin e qytetëruar të Elbasanit duke e etiketuar atë madje edhe vandal. Medemek qenka sulmuar me gurë qendra shëndetësore e lagjes “Skëndërbej” dhe se këtë akt aludohet që e kanë bërë mbështetës të Partisë Demokratike të inspiruar nga Kryetari Basha.
Nuk ka gjë më qesharake se sa ky skenar naiv i thurur në skutat e Rilindjes këtu në Elbasan nën dirigjimin e Tao-s. Kush e beson se populli i kulturuar i Elbasanit mund të sulmojë me gurë qendrën shëndetësore se paskan urrejtje ndaj mjekëve dhe bluzave të bardha. Kush e ha këtë pallavër idjote.
Gjithçka vjen si kundërpërgjigje ndaj liderit të opozitës Lulzim Basha i cili po denoncon me fakte dështimin spektakolar të Kryeministrit Edi Rama përballë gjendjes katastrofike të krijuar nga pandemia.
Socialistët e vegjël dhe meskinë si Tao në Elbasan, po përpiqen që të mbrojnë kryetarin e tyre duke inskenuar skenarë si ai sot në Fushë-Mbret që është sa qesharak dhe po aq donkishotesk.
Asgjë nuk i shpëton rilindasit drejt humbjes së thellë të 25 prillit. Por mos e ndyni popullin e kulturuar të Elbasanit me kësi pallavrash që as vetë nuk i besoni. Përgjigjen do ta merrni shumë shpejt…

After the accusations for inspiration by the Mayor Lulzim Basha against the people who have shot today the health center in the neighborhood “Skëndërbej”, the branch of the Democratic Party has reacted through its chairman Eugen Isaj.
Here is what Isaj wrote on his Facebook profile:

Dear citizens,

The Tao of the Renaissance tried today to confront the civilized people of Elbasan by labeling them even vandals. Medemek attacked with stones the health center of the neighborhood “Skëndërbej” and that this act is alleged to have been done by supporters of the Democratic Party inspired by President Basha.
There is nothing more ridiculous than this naive scenario woven into the renaissance corners here in Elbasan under the direction of Tao. Who believes that the cultured people of Elbasan can attack the health center with stones because they hate doctors and white T-shirts. Who eats this idiotic nonsense.
Everything comes as a response to the opposition leader Lulzim Basha who is denouncing with facts the spectacular failure of Prime Minister Edi Rama in the face of the catastrophic situation created by the pandemic.
Small socialists and poor like Tao in Elbasan, are trying to defend their mayor by staging scenarios like the one today in Fushë-Mbret which is as funny and as quixotic.
Nothing escapes the renaissance towards the deep loss of April 25th. But do not defile the cultured people of Elbasan with such nonsense that you do not even believe. You will get the answer very soon …