Itali spektakolare! Të kaltrit e Roberto Mançinit e kanë nisur në mënyrën më të mirë të mundshme aventurën në këtë EURO 2020, teksa ka mposhtur Turqinë në “Olimpico” me rezultatin 0-3.

Ballkanasit e trajnerit Gynesh rezistuan vetëm 45 minutat e pjesës së parë, duke e mbajtur portën të paprekur, teksa në fragmentin e dytë të lojës, italianët ishin të papërmbajtshëm ku realizuan plot 3 herë.

Fillimisht ishte mbrojtësi i Juventusit, Demiral që shkaktoi autogol, ndërkohë që Imobile dhe Insinje vulosën këtë fitore spektakolare të “axurrëve”. Një dominim i frikshëm i skuadrës së Mançinit, që ishte superiore në të gjitha repartet, duke e shndërruar Turqinë në një skuadër shumë pak të rrezikshme.

Nis sot “Euro 2020”, por edhe udhëtimi i Italisë dhe i Turqisë në këtë kompeticion. Ndeshja hapëse e orës 21:00 në stadiumin “Olimpico” të Romës sheh superfavorite “bandën” e Roberto Mançinit.

Ky takim është i vlefshëm për Grupin A, ku së bashku me Italinë dhe Turqinë, bëjnë pjesë edhe Zvicra me Uellsin që do të përballen ditën e nesërme.

Spectacular Italy! Roberto Mancini’s blues have started the adventure in the best possible way in this EURO 2020, as they defeated Turkey in “Olimpico” with the result 0-3.

Coach Gynesh’s Balkans resisted only 45 minutes of the first half, keeping the gate intact, while in the second fragment of the game, the Italians were irresistible where they scored 3 times.

Initially it was Juventus defender Demiral who caused an own goal, while Imobile and Insinje sealed this spectacular victory of the “axurri”. A formidable dominance of Mancini’s squad, which was superior in all wards, turning Turkey into a very less dangerous squad.

“Euro 2020” starts today, but also the trip of Italy and Turkey in this competition. The opening match at 21:00 in the “Olimpico” stadium in Rome sees the superfavorites “gang” of Roberto Mancini.

This meeting is valid for Group A, where together with Italy and Turkey, Switzerland is also part of Wales, which will face tomorrow