Për të gjithë ata që kanë planifikuar fundjavë buzë detit, e shtuna ofron diell dhe temperatura të përshtatshme.

Sipas Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, në pjesën veriore e verilindore gjatë mesditës, do të shfaqen reshjet e shiut.

Ditën e dielë, moti do të nisë i kthjellët, por vranësirat në zhvillim përgjatë zonave malore dhe pranë tyre do të pasohen nga reshje shiu të përkohshme. Në lindje mundësi për shtrëngata me rrufe.

Era, do të mbizotërojë nga veriperëndimi e lehtë dhe gjatë së dielës e vrullshme në bregdet duke sjellë shtim të dallgëzimit të forcës 3 deri 4 ballë.

Temperaturat do të regjistrojnë si më poshtë vijon.

For all those who have planned weekends by the sea, Saturday offers suitable sun and temperature.

According to the Military Meteorological Service, rain will appear in the northern and northeastern part of the country at noon.

On Sunday, the weather will start clear, but the eclipses in development along the mountainous areas and near them will be followed by temporary rain. In the east the possibility of lightning storms.

The wind will prevail from the light northwest and during Sunday it will be violent on the coast, bringing an increase in the wave strength of 3 to 4 points.

Temperatures will record as follows.