Veç me të brendshme dhe e shtrirë mbi tavolinë. Partneri turk i publikon padashje videon intime Genta Ismailit dhe e fshin menjëherë

Prej disa vitesh, këngëtarja e njohur, Genta Ismajli është në një lidhje me biznesmenin turk Hysein Usta. Çifti janë shumë aktiv në rrjetet sociale, ku çdo moment që ndajnë kthehet menjëherë në lajm.

Së fundmi Usta publikoi në Instagram një video ku Genta shfaqej mbi banakun e kuzhinës, e veshur me të brendshme të kuqe dhe shumë provokuese.

Por më pas duket se partneri i këngëtares u pendua dhe e fshiu videon. Nuk dihet arsyeja, por fansat janë bërë me të vërtetë kuriozë.

For several years, the famous singer, Genta Ismajli has been in a relationship with the Turkish businessman Hysein Usta. The couple are very active on social networks, where every moment they share immediately turns into news.

Usta recently posted a video on Instagram where Genta appeared on the kitchen counter, wearing red and very provocative underwear.

But then it seems that the singer’s partner repented and deleted the video. The reason is not known, but the fans have become really curious.