Tërmeti i djeshëm në Turqi la pas 19, mbi 700 të plagosur viktima dhe shumë pasoja e dëme materiale.

Tërmeti ka qenë gati 7 ballë i shkallës rihter, ndërsa lëkundjet janë ndierë deri në ishullin Samos në Greqi, në të cilin pati gjithashtu 2 viktima dhe dëme të konsiderueshme materiale.

Menjëherë pas tragjedisë në Izmir, pamje të ndryshme nga vendngjarja kanë qarkulluar me shpejtësi në rrjet.

E tillë është dhe një video emocionuese, në të cilën shihet një nënë bashkë me dy fëmijët e saj duke u nxjerrë të gallë nga rrënojat.

Yesterday’s earthquake in Turkey left behind 19, over 700 injured victims and many consequences and material damage.

The quake had a magnitude of 7 on the Richter scale, while tremors were felt as far as the island of Samos in Greece, in which there were also 2 casualties and significant material damage.

Immediately after the tragedy in Izmir, various images from the scene circulated rapidly on the network.

Such is an exciting video, in which a mother is seen with her two children being pulled out of the rubble.