Moment emocionues. Pas disa vitesh të ndarë nëna e Endrit Dumanit më në fund përqafon të birin. Bashkë me dajën e tij ajo doli sot për të pritur fëmijët që erdhën nga Siria me kryeministrin Edi Rama.

Djali i saj duket se ka kaluar një periudhë të vështirë gjatë kohës kur ka qenë larg familjes. Ai qëndron i ulur në karrige dhe nuk reagon kur sheh të ëmën. Ajo shpërthen në lot dhe e mbërthen të birin rreth vetes.

Manastirliu: Janë gati për t’u transferuar në vendin ku është përgatitur çdo gjë në planin shëndetësor.

Nëna: O i bukri i mamit, o zemra e mamit.

Daja: Nuk jam ndalur asnjëherë

Rama: As ne nuk jemi ndalur por nuk kemi folur se nuk donim të vinin në rrezik punën

Rama: E di çfarë më tha ky mua. U ul aty dhe tha, qenke plakur

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/366100304494451/?t=5

 

Exciting moment. After several years of separation, Endrit Duman’s mother finally embraces her son. Together with his uncle, she went out today to welcome the children who came from Syria with Prime Minister Edi Rama.

Her son seems to have gone through a difficult period during the time he was away from family. He sits in the chair and does not react when he sees his mother. She bursts into tears and grabs her son around her.

Manastirliu: They are ready to be transferred to the place where everything is prepared in the health plan.

Mother: Oh mom’s beauty, oh mom’s heart.

Uncle: I never stopped

Rama: We did not stop either, but we did not say that we did not want to endanger the work

Rama: I know what he told me. He sat there and said, you are old