Shqipe Hysenaj është nja vajzë e cila përflitet shumë në mediat sociale.
Ajo u bë e njohur nga pjesmarrja e saj në “Përputhen”, një reality show që bën të mundur të njohësh partnerin e jetës në rast të përputhjes.

Mirëpo në një nga puntatat e emisionit, por jo vetëm, Shqipja ofendoi rëndë Tean dhe njërin nga djemtë që është biseksual.

Lidhur me këtë gjest, produksioni i emisionit bazuar dhe në komentet e publikut, vendosën që të përjashtonin Shqipen nga ky show.

Pas këtij vendimi dhe debateve të shumta Shqipja, ka bërë një delaratë me ‘spec’.

Përmes një instastory, ajo i falenderon të gjitha ata që e kanë suportuar, teksa thekson se me drejtësinë e saj do të fundosen shumë persona.

Shqipe Hysenaj is a girl who is widely talked about on social media.
She became famous from her participation in “Match”, a reality show that makes it possible to know your life partner in case of match.

But in one of the episodes of the show, but not only, Shqipja seriously offended Tean and one of the boys who is bisexual.

Regarding this gesture, the production of the show based on the comments of the public, decided to exclude Shqipen from this show.

After this decision and numerous debates, Shqipja has made a statement with ‘peppers’.

Through an instastory, she thanks all those who have supported her, as she emphasizes that with her justice many people will drown.