Shamil Abdulmuslimov, ish-luftëtari i arteve marciale i cili ka regjistruar 11 fitore e 4 humbje në disiplina të ndryshme, u sulmua pas konliktit me një babë e bir të zonës. Si pasojë e këtij konflikti ai u qëllua me armë nga dy sulmuesit e armatosur me kallashnikovë në Khasavyurt të Dagestanit. Mësohet se konflikti ka qenë një parcelë toke.

Vrasësit identifikohen si Murgamudin Muradisov dhe i biri i tij. Ata u përfshinë në një përplasje të ashpër me ish-luftëtarin në një restorant publik. Më pas nga kamerat u vërtetua se Muradisov ishte kthyer i armatosur me një pushkë automatike Saiga-12, seri e Kallashnikov. Nga shpejtësia ka përplasur makinën e tij, hyn në restorantin ku qëndron Abdulmuslimov dhe hap zjarr pa paralajmerim ndaj ish-sportistit, ndërsa më tej vazhdon duke goditur me qytën e armës shoqërues të tij. Muradisov nuk tenton të fshihet apo të largohet kur arrestohet nga policia në restorant.

Burimi: KXAN36 joq.al

Shamil Abdulmuslimov, a former martial arts fighter who has recorded 11 wins and 4 losses in various disciplines, was attacked after a conflict with a local father and son. As a result of this conflict he was shot by two Kalashnikov assailants in Khasavyurt, Dagestan. It is learned that the conflict was a plot of land.

The killers are identified as Murgamudin Muradisov and his son. They were involved in a fierce clash with the former fighter at a public restaurant. The cameras later confirmed that Muradisov had returned armed with a Saiga-12 automatic rifle, a Kalashnikov series. He quickly crashed his car, entered the restaurant where Abdulmuslimov was staying and opened fire without warning on the former athlete, while further continuing to hit the city with his accompanying weapon. Muradisov does not attempt to hide or leave when arrested by police at the restaurant.