Ka shkura në 4 numri i të arrestuarve për vrasjen e shtetasit Florian Lamçe në Elbasan.

Në vijim të hetimeve të thelluara, thotë policia, në kuadër të proçedimit penal në lidhje me ngjarjen e datës 30.07.2020, ku në ambientet e një bar kafeje të qytetit të Elbasanit mbeti i vrarë me sende të forta shtetasi F. L. ( Sh.) është bërë e mundur dokumentimi i veprimtarisë kriminale kapja dhe ndalimi i shtetasve :

Mehmet Muça 33 vjeç dhe Amadeus Lamçja 40 vjeç, të dy banues në Elbasan.

Njoftimi I plotë:

Vijon intensivisht puna hetimore për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë ligjor të ngjarjeve kriminale të nodhura më parë.

Shkon në 4 numri i të arrestuarve për vrasjen e shtetasit F.L.

Vihen në pranga dy shtetas për moskallëzim krimi dhe veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës.

Strukturat e DVP Elbasan nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, kanë vijuar intensivisht punën për zbardhjen dhe dokumentimin ligjor të ngjarjes kriminale të ndodhura më parë.

Në vijim të hetimeve të thelluara në kuadër të proçedimit penal në lidhje me ngjarjen e datës 30.07.2020, ku në ambientet e një bar kafeje të qytetit të Elbasanit mbeti i vrarë me sende të forta shtetasi F. L. ( Sh.) është bërë e mundur dokumentimi i veprimtarisë kriminale kapja dhe ndalimi i shtetasve :

M.M., 33 vjeç dhe A.L., 40 vjeç, të dy banues në Elbasan.

Kapja dhe ndalimi i tyre u bë pasi Gjykata e Shkallës Parë Elbasan, ka vendosur për këta shtetas masën e sigurisë “Arrest me burg”, për veprat penale “Moskallëzim të krimit”, “Veprime që pengojnë zbulimin e të vërtetës” në ngarkim të shtetasit M.M dhe “Moskallëzim të krimit”, “Veprime që pengojnë zbulimin e të vërtetës” dhe “Deklarim i rremë përpara oficerit të policisë gjyqësore” në ngarkim të shtetasit A.L.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës parë Elbasan, për veprimet e mëtejshme.

The number of people arrested for the murder of the citizen Florian Lamçe in Elbasan has dropped to 4.

Following the in-depth investigations, says the police, in the framework of the criminal proceedings regarding the event of 30.07.2020, where in the premises of a coffee bar in the city of Elbasan, the citizen FL (Sh.) Was killed with solid objects. make possible the documentation of criminal activity, arrest and detention of citizens:

Mehmet Muça, 33, and Amadeus Lamçja, 40, both residents of Elbasan.

Full Notice:

Investigative work continues intensively to uncover and fully legalize the criminal events that took place before.

Goes to 4 number of arrested for the murder of citizen F.L.

Two citizens are handcuffed for not reporting a crime and actions that hinder the discovery of the truth.

The structures of DVP Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District, have intensively continued the work for the clarification and legal documentation of the criminal event that took place before.

Following the in-depth investigations in the framework of the criminal proceedings regarding the event of 30.07.2020, where in the premises of a coffee bar in the city of Elbasan, the citizen FL (Sh.) Was killed with solid objects, documentation was made possible. of criminal activity arrest and detention of citizens:

M.M., 33, and A.L., 40, both residents of Elbasan.

Their arrest and detention was made after the Court of First Instance of Elbasan, has imposed on these citizens the security measure “Prison arrest”, for the criminal offenses “Failure to report a crime”, “Actions that hinder the discovery of the truth” against the citizen. MoD and “Failure to report a crime”, “Actions that hinder the discovery of the truth” and “False statement before the judicial police officer” against the citizen AL

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for further actions.