Në orët e para të mëngjesit të sotëm, është shpërthyer një sasi e vogël lëndë plasëse në banesën e shtetasit B.N., në Fllakë të Durrësit.

Policia e Durrësit bën me dije janë shënuar dëme të vogla materiale, ndërsa thekson se ndërtesa është e pabanueshme.

Ndërkohë në ambientet e Policisë janë shoqëruar disa persona si të dyshuar për këtë ngjarje.

Sakaq grupi hetimor po punon për zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.

Durrës/Informacion paraprak

Më datë 08.10.2020, rreth orës 05:35, në pjesën e jashtme të banesës së shtetasit B.N.,(e pabanueshme), në Fllakë, ka shpërthyer një sasi e vogël lëndë plasëse, nga e cila ka vetëm dëme të vogla materiale.

Janë shoqëruar në ambientet e Policisë disa persona të dyshuar për këtë ngjarje.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.

In the early hours of this morning, a small amount of explosives exploded in the apartment of the citizen B.N., in Fllaka, Durrës.

Durrës Police informs that small material damages have been recorded, while emphasizing that the building is uninhabitable.

Meanwhile, several people were escorted to the Police premises as suspects for this event.

The investigative group is working to uncover the event, identify and apprehend the perpetrator.

Durrës / Preliminary information

On 08.10.2020, around 05:35, in the outside of the apartment of the citizen B.N., (Uninhabitable), in Fllakë, a small amount of explosives exploded, of which there is only minor material damage.

Several suspects for this event were escorted to the Police premises.

The investigative group is working to uncover the event, identify and apprehend the perpetrator.