Një shpërthim ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Durrës, ku i është vendosur lëndë plasëse oborrit të shtëpisë të një 36-vjeçari. Policia ka dhënë detajet e para duke njoftuar se nuk ka as të lënduar, as dëme materiale.

Ndërkohë në vendin e ngjarjes ka mbërritur grupi hetimor që po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Durrës/ Informacion paraprak: Më datë 02.11.2020, rreth orës 21:30, në lagjen nr.14, Durrës, në rrethimin e oborrit të shtëpisë së shtetasit S. H., 36 vjeç, ka shpërthyer një sasi e vogël dyshohet lëndë plasëse, nga e cila nuk ka as të lënduar dhe as dëme materiale.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkruar forcat e Policisë dhe grupi hetimor ku vijon puna për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.

Skënder Hoxha është 36 vjeçari që i shpërthyen një sasi të vogël lëndë plasëse në oborrin e shtëpisë mbrëmjen e sotme. Ai është kushëri i Nuredin Dumanit, i cili është shpallur në kërkim si autor i dyshuar i vrasjes së Bujar Çelës, vëllai i Talo Çelës.

Policia njoftoi se nga shpërthimi nuk pati as të lënduar e as dëme materiale, ndërsa duket si mesazh i Talo Çelës për Nuredin Dumanin.

Nuredin Dumani është i shpallur në kërkim për vrásjèn e Bujar Çelës dyshohet se ka èkzèkutuar Emiljano Ramazanin më 20 Korrik, në bashkëpunim me Klevis Kapllanaj.

Burime bëjnë me dije se ka dyshime rreth ngjashmërisë fizike mes Klevis Kapllanajt me autorin që qèllòi me Emiljano Ramazanin. Pas èkzèkutimit, marrëdhëniet mes Dumanit dhe Kapllanajt janë përkèqësuar dhe ka dyshime të fòrtá se gjithçka erdhi për shkak të parave.

Kujtojmë se Emiljano Ramazani, 39 vjeç, u ekzèkutua në Elbasan, ndërsa ndodhej në automjetin e tij. Autori ka qèlluar nga një distancë e afërt, ndërsa pòlicia gjeti automjetin e djègur dhe dy ármë brenda tij.

An explosion occurred this evening in Durrës, where explosives were placed in the yard of a 36-year-old man. Police have provided the first details announcing that there are no injuries or material damage.

Meanwhile, the investigative group has arrived at the scene and is working to clarify the circumstances of the event.

Durrës / Preliminary information: On 02.11.2020, around 21:30, in the neighborhood no. 14, Durrës, in the yard of the house of the citizen SH, 36 years old, a small amount of suspected explosives exploded, from which has neither injured nor material damage.

Immediately at the scene, the Police forces and the investigative group wrote where the work continues to clarify the circumstances of the event, identify and apprehend the perpetrator.

Skënder Hoxha is a 36-year-old man who was blown up by a small amount of explosives in his backyard tonight. He is a cousin of Nuredin Duman, who has been declared wanted as the suspected perpetrator of the murder of Bujar Çela, Talo Çela’s brother.

Police announced that there were no injuries or material damage from the explosion, while it looks like Talo Çela’s message to Nuredin Dumani.

Nuredin Dumani has been declared wanted for the murder of Bujar Çela, it is suspected that he executed Emiliano Ramazan on July 20, in collaboration with Klevis Kapllanaj.

Sources suggest that there are doubts about the physical similarity between Klevis Kapllanaj and the perpetrator who shot Emiliano Ramazan. After the execution, the relations between Duman and Kapllanaj deteriorated and there are strong doubts that everything came because of the money.

We recall that a while ago the police found the criminal weapon where Ramadan was killed in the business of Seit Manahasa and his father. Even in this case, it is suspected that the person who decided përrmèn to direct the investigation, was Klevis Kapllanaj.

We recall that Emiliano Ramazani, 39 years old, was executed in Elbasan, while he was in his vehicle. The perpetrator fired from a close distance, while the police found the burnt vehicle and two guns inside it.