Një shpërthim me eksploziv ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Lezhë. Sipas policisë, lënda plasëse i është vendosur një objekti në ndërtim në pronësi të një shtetasi nga Tirana.

Mësohet se objekti eshte ne pronesi të shtetasit Liman Gjoka. Për fat të mirë nuk ka pasoja në njerëz, por vetëm dëme materiale.

“Më datë 19.11.2020, rreth orës 20:45, në rrugën e Shengjinit , Lezhë, në një objekt në ndërtim në pronësi të shtetasit L.Gj.,banues në Tiranë, ka shpërthyer një sasi e vogël dyshohet lëndë plasëse, ku si pasojë ka vetëm dëme të vogla materiale.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar forcat e Policisë dhe grupi hetimor ku vijon veprimet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit”, sqaron policia.

An explosion with explosives occurred last night in Lezha. According to the police, the explosive was placed on a building under construction owned by a citizen from Tirana.

It is learned that the building is owned by the citizen Liman Gjoka. Fortunately there are no consequences on people, but only material damage.

“On 19.11.2020, around 20:45, in Shengjin Street, Lezha, in a building under construction owned by the citizen L.Gj., resident in Tirana, a small amount of suspected explosives exploded, where as consequently there is only minor material damage.

“Immediately, the police forces and the investigative group went to the scene, where the actions continue to clarify the circumstances of the event, identify and apprehend the perpetrator”, explains the police.