Komunikata e Policisë Vlorë

Mesnatën e djeshme, në lagjen “Hajro Çakërri”, Vlorë është marrë informacion se poshtë një automjeti të markës “Benz” në pronësi të shtetasit S. B. që ishte i parkuar ndodhej një pako e vogël e dyshuar me lëndë plasëse.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e policisë, të cilat vendosën perimetrin e sigurisë dhe forcat antieksploziv të Reneas, të cilat pas veprimeve të para bënë çaktivizimin e pakos e cila kishte brenda saj lëndë plasëse

Grupi hetimor po vijon punën për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes si dhe për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Vlora Police Communication

Yesterday at midnight, in the neighborhood “Hajro Çakërri”, Vlora, information was received that under a vehicle of the brand “Benz” owned by the citizen S. B. that was parked was a small package suspected of explosives.

The police services immediately went to the scene, which established the security perimeter and the anti-explosive forces of Renea, which after the first actions deactivated the package which contained explosives inside.

The investigative group is continuing the work to clarify the circumstances of the event as well as to identify and apprehend the perpetrator.