Tragjedi në një familje në Gramsh, humb jetën nga Covid-19 një 55-vjeçare.

Në këtë familje kanë qenë tre pjesëtarë të infektuar nga Covid -19, vjehrra, nusja dhe bashkëshorti i 55-vjeçares.

Mësohet se ditën e djeshme koronavirusi i ka marrë jetën vjehrrës së saj, 78 vjeç ndërsa Ministria e Shëndetësisë e ka raportuar sot vdekjen e saj.

Ndërkohë raportohet se edhe bashkëshorti i 55-vjeçares aktualisht ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

 

Tragedy in a family in Gramsh, a 55-year-old woman loses her life from Covid-19.

In this family were three members infected by Covid -19, the mother-in-law, the bride and the husband of the 55-year-old.

It is learned that yesterday the coronavirus took the life of her mother-in-law, 78 years old, while the Ministry of Health reported her death today.

Meanwhile, it is reported that the husband of the 55-year-old is currently in serious health condition.