Një i ri nga India, thotë se bletët janë miqtë e tij më të mirë dhe për ketë arsye ka lejuar 60,000 prej tyre që t’i mbulojnë fytyrën. 24-vjeçari, i njohur si Nature M.S., prej vitesh tashmë, qëkur ishte 7-vjeç ka mbajtur bletë në fytyrë ndërsa thotë se ato nuk e shohin si kërcënim.

Nature i cili është nga Kerala, mban po ashtu edhe një Rekord Guinness për kohën më të gjatë që një person ka mbajtur bletë në fytyrë. Ai i ka mbajtur bletët në fytyrë për 10 orë e pesë sekonda.

I riu thotë se për herë të parë e ka mësuar i ati që t’u afrohet bletëve, i cili po ashtu është një bletërritës me shumë çmime.

Natyra, i cili ka dhe një vëlla me emrin Nektar, thotë se përvoja e tij e parë me bletët ishte kur mori bletën mbretëreshë në dorë dhe më pas një numër i madh insektesh i mbuluan krahun.

 

A young man from India says that bees are his best friends and for this reason he has allowed 60,000 of them to cover his face. The 24-year-old, known as Nature M.S., has been holding bees on his face for years since he was 7, and says he doesn’t see it as a threat.

Nature, who is from Kerala, also holds a Guinness World Record for the longest time a person has held a bee on his face. He held the bees in his face for 10 hours and five seconds.

The young man says that for the first time his father taught him to approach bees, which is also a multi-priced beekeeper.

Nature, who also has a brother named Nektar, says his first experience with bees was when he took the queen bee in his hand and then a large number of insects covered his arm.