Një “Range Rover” luksoz është grabitur mbrëmjen e djeshme në zonën e “Astirit”. Ngjarja ka nodhur rreth orës 22:00 dhe automjeti luksoz ishte në pronësi të një 37-vjeçari, i cili është person me precedent penalë në fushën e drogës. Pronari i automjetit ka njoftuar menjëherë policinë dhe ka treguar për GPS e makinës.

BW raporton se “Range Roveri” është gjetur pas katër orësh në zonën e Fushë-Krujës, ndërsa autorët e grabitjes ishin larguar. Policia e ka sekuestruar mjetin në cilësi të provës materiale dhe po analizon gjurmët për të bërë të mundur identifikimin e autorëve.

A luxury “Range Rover” was robbed last night in the area of “Astiri”. The incident happened around 22:00 and the luxury vehicle was owned by a 37-year-old man, who is a person with a criminal record in the field of drugs. The owner of the vehicle immediately notified the police and told about the GPS of the car.

BW reports that “Range Rover” was found after four hours in the area of Fushë-Krujë, while the perpetrators of the robbery had left. Police have seized the vehicle as material evidence and are analyzing the traces to enable the identification of the perpetrators.