Reshjet e dendura të natës kanë bërë që në asksin rrugor Librazhd – Elbasan, në vendin e quajtur Murrash 4km në afërsi të qytetit të Librazhdit, të shkëputet një masiv shkëmbor duke bllokuar një korsi të rrugës.

Fatmirësisht nuk ka asnjë automjet të dëmtuar si pasojë e shkëputjes së masivit shkëmbor. Por lëvizja në këtë segment rrugor momentalisht kërkon kujdes të plotë nga ana e drejtuesve të automjeteve.

Pritet që firma e mirëmbajtjes së këtij aksi rrugor nacional të bëj pastrimin e rrugës, duke hapur edhe kështu korsinë e bllokuar dhe parandaluar ndonjë aksident të mundshëm.

Moti i keq i ditës së sotme ka përfshirë të gjithë vendin

The heavy rainfall over the Librazhd – Elbasan road crossing, in a place called Murrash 4km near the city of Librazhd, broke off a massive rock blocking a road lane.

Fortunately, there is no damaged vehicle as a result of the rock mass detachment. But moving to this road segment currently requires the utmost care on the part of drivers.

It is expected that the maintenance firm of this national road axis will clean the road, thus opening the blocked lane and preventing any potential accidents.

Today’s bad weather has swept across the country.