Si pasojë e zjarrit kanë mbetur të asfiksuar dhe me plagë në trup disa nga familjarët, të cilët janë transportuar drejt spitalit të Elbasanit.

Por nuk është mjaftuar me kaq, pasi me shishen e benzinës që kishte në dorë, i riu rreth 25-vjeç i ka vënë zjarrin edhe shtëpisë së fqinjit, ku një grua ka mbetur e lënduar nga flakët në disa pjesë të trupit.

Pas sinjalizimit, policia ka ndërhyrë duke shoqëruar djalin në komisariat, ndërsa familjarët e tij ndodhen në spital.

Ende nuk dihen shkaqet e kësaj ngjarje të pazakontë.

 

As a result of the fire, some of the family members were asphyxiated and with wounds on their bodies, who were transported to the hospital in Elbasan.

 

But it was not enough, because with the bottle of gasoline in his hand, the young man about 25 years old set fire to the neighbor’s house, where a woman was injured by flames in some parts of the body.

After the signalization, the police intervened, accompanying the boy to the police station, while his family members are in the hospital.

The causes of this unusual event are still unknown.