I pari futbollist shqiptare pozitiv me COVID-19. FFK ka njoftuar se sulmuesi Valdrin Mustafa, i cili në të shkuarën ka qenë pjesë e kombëtareve të moshave të Shqipërisë, është prekur nga Koronavirusi. Lojtari i Hannover 96 familjarisht ndodhet familjarisht në karantinë dhe gjendja e tij thuhet se është e mirë.

“Federata e Futbollit e Kosovës njofton se futbollisti i Kombëtares U21 të Kosovës, Valdrin Mustafa ka rezultuar pozitiv me koronavirus Covid-19. Gjendja e tij është e mirë por është në karantinë me gjithë familjen e tij në Sarbruken.

Valdrin Mustafa tani është futbollisti i ekipit të parë të Hanoverit. Presidenti Agim Ademi ka kontaktuar me Valdrinin dhe e ka inkurajuar atë që të qëndrojë i qetë në shtëpi dhe ta kalojë edhe këtë sfidë me durim e kurajë dhe pa panik, duke i uruar shërim sa më të shpejtë”, njofton FFK.

The first positive Albanian footballer with COVID-19. FFK has announced that striker Valdrin Mustafa, who in the past has been part of Albania’s nationals of the ages, has been affected by the Koronavirus. The Hannover 96 player is in a family quarantine family and his condition is said to be good.

“The Football Federation of Kosovo announces that the player of the Kosovo U21 national team, Valdrin Mustafa has been positive with the Covid-19 coronavirus. His condition is good but he is quarantined with his whole family in Sarbrücken.

Valdrin Mustafa is now Hanover’s first-team player. President Agim Ademi has contacted Valdrin and encouraged him to stay calm at home and to overcome this challenge patiently and courageously and without panic, wishing him a speedy recovery ”, reports FFK.